Prelepa Kate Bosworth mahnula nam je sa aerodroma u Los Anđelesu u jednostavnom izdanju, koje je vredno svakog modnog pomena. U njenom izboru nema ništa pretenciozno i sigurni smo da imate ili model ili dezen haljine, koji je nosila i koji možete da iskoristite po prijatnim septembarskim danima. 

Mini haljina-košulja na kopčanje sa karo crno-belim dezenom ima zanimljiv završetak u vidu volana, koji daju ženstvenu notu komadu spremnom da se kombinuje i uz patike, ali i saloneke na štiklu.

Tako je na primer Kate demonstrirala kako ovaj kroj možete da ponesete i sa neobičnim čizmama koje krasi srebrna šnala. 

Dopunu outfita ostvarila je sa Miu Miu crnom, četvrtastom tašnom koju je Kate već nosila u Veneciji. Zbog dizajna i praktičnosti, reciklaža je opravdana, jer ko ne bi poželeo ovakav aksesoar koji je idealan za sve prilike. 

Crnim okruglim naočarima skrivala je pogled od znatiželjnih fotoreportera, a dva segmenta su nas navela da pomislimo kako je u pitanju živa lutka - to je besprekorno uvezana plava kosa šminka poput one u pozorištu - tj. jako rumenilo na licu.

Zbog toga nas pomalo podseća i na Barbi, ali onu sa istančanim stilom!

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Kate Bosworth na aerodromu u Los Anđelesu:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/