Poznata glumica jedna je od producenata animiranog filma The Breadwinner koji je imao premijeru na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Za tu priliku odabrala je vrlo ležeran outfit i ostala verna udobnosti i na crvenom tepihu.

Tako su se bele lepršave pantalone i top na bretele koje se ukrštaju na leđima pokazali kao dobitna kombinacija. 42-godišnja glumica velika je obožavateljka minimalističkog stila i godinama sledi modno pravilo "manje je više".

Jedini nakit koji je imala su dijamantne hoop naušnice i dva prstena. Takođe, slavna lepotica ostala je verna i beloj boji, koja je pored crne, njena omiljena! Premijera je bila vrlo važna za nju iz još jednog razloga. Naime, njena deca bila su joj pratnja, što je prava retkost.

Tako su joj društvo na crvenom tepihu pravili 13-godišnji Pax, 12- godišnja Zahara, 11-godišnja Shiloh i 9-godišnji blizanci Knox i Vivienne. Jedino je nedostajao 16-godišnji Maddox. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je  Angelina Jolie sa decom izgledala na festivalu u Torontu:

PageBreak

Izvor: Zadovoljna

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/