Glumica Penelope Cruz sa suprugom Javierom Bardemom u sredu uveče promovisala je ostvarenje Loving Pablo na 74. Filmskom festivalu u Veneciji.

Pridružila se brojnim slavnim zvezdama koje su prošetale crvenim tepihom u poslednjih nekoliko dana.

Pojavila se na veličanstven način, a o njenom "pahuljastom" izgledu moramo podrobnije da prodiskutujemo.

Španska umetnica potrudila se da izgleda savršeno u dugoj haljini koja dolazi iz Atelier Versace kolekcije.

Bela kreacija plitkog dekoltea, ukrašena je diskretnim srebrnim šarama na gornjem delu haljine, a tanke bretele koje se ukrštaju na leđina daju seksi momenat. Dramatičnost je naglašena suknjom sa šlicem (drugi seksi momenat) koja je sačinjena od paperja. 

Srebrne sandale na visoku štiklu istakle su besprekornu figuru 43-godišnje lepotice, a jednostavna punđa i viseće minđuše bile su sasvim dovoljne i "govore" u ime haljine. 

Međutim, ako postoji mala zamerka odnosi se na šminku, koja bi po našem mišljenju trebala da bude za nijansu elegantnija.

Naime, zvezda filma Vicky Cristina Barcelona preterano je istakla obrve, prenaglašene su i u potunosti dominiraju licem.

Svedenost šminkanja na očima i usnama je ovde opravdana, ali crveni karmin i ublaženije crtanje obrva bi možda bilo bolje rešenje. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Penelope Cruz u Veneciji.

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/