Da Kaia Gerber veoma liči na svoju mamu - caricu modnih pista Cindy Crawford, svi znamo! Sličnost je velika, fizički su skoro iste, imaju razvijen stil shodno svojih godinama, nisu sklone javni ispadima...

Kaia raste u prelepu devojku (ah, geni!), a ovog vikenda je proslavila 16. rođendan. Slavilo se u subotu veče u restoranu Delilah u Los Anđelesu i slavljenica je izgledala simpatično i mladalački u mini suknji i topu. 

Mama joj nije ukrala slavu, ali priznajemo da Cindy izgledala zaista feneomenalno na Kainom rođendanu. Zato je i naš fokus bio na njenom tako jednostavnom, a opet tako efektnom stajlingu. 

Prelepa 51-godišnjakinja je kao od šale ponela crni Chloe kombinezon sa dugim rukavima, a crnim sandalama zaokružila je odevnu kombinaciju.

Torba na jedno rame, minimalni detalji kao što je crni lančić, kosa u blagim volanima i malo šminke bili su sasvim dovoljni za ovu priliku.

I da zaključimo, oduševljenje kombinezonom koji je ponela manekenka je upravo zbog univerzalnosti- ovako upakovan idealan je za večernje varijante, a ako bismo obuli patike ili ravne cipele, odmah smo spremni za šetnju ili pak posao. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/