Pre devet godina 24. avgusta manekenka je na svet donela devojčicu Anju i za koju možemo reći već sada kako će najverovatnije uspešno pratiti mamine stope.

To smo mogli da primetimo i na fotografijama uslikanim za njen rođendan koji je održan u restoranu The Ivy u Los Anđelesu, gde slatka devojčica pozira kao prava menekenka. 

Zabava je protekla u najboljem redu, a ponosna mama je i ovog puta izgledala prelepo. Ipak, zanosna Alessandra je Victoria's Secret anđeo, ne očekujemo od nje da sebi olako dopusti modne greške! 

Opredelila se za letnji lagani komplet, koga čine šira i duka suknja, te top majica spuštenih ramena sa potpisom modne kuće Dhela.

Odevni ansambl ističe se nosećim belim tonom i  printom sa crvenim krivudavim linijama. Kombinacija je dopunjena ravnim sandalama, mini torbom u puder boji, kao i summer narukvicama, lančićima i minđušama koje potpisuje Alexis Bittar. 

Lepa Brazilka lepršavom boho kombinacijom produžava leto, a tome u prilog ide puštena kosa, svedena šminka i svakako stajlig koji moramo bar jednom da ponesemo u septembru! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/