Odavno smo prevazišli to da je ona samo prelepa supruga nekada najpoželjnijeg neženje na svetu glumca George Clooney. Svojim jasnim stavovima, besprekornim javnim pojavljivanjima Amal je postala sinonim za uspešnu ženu, damu od stila i majku koja pleni gde god se pojavi. 

Tako je bilo i u sredu uveče u jednom restoranu u Bellagiju u Italiji, kada je zajedno sa izabranikom i prijateljima na večeri prelepa crnka bila apsolutna stilska zvezda večeri. 

Iako se opredeljuje za jednostavnije krojeve, te avgustovske večeri je zapravo pokazala mali modni zaokret koji nam se posebno dopao. Mogla je da izabere skupocenu haljinu do poda, ali ne, gospođa Clooney se opredelili za dvodelnu kombinaciju koja ostavlja utisak maxi haljine. 

Crvena majica na bretele i V izrez je uparena sa jako širokim belo-crvenim pantalonama, a ceo combo je Rosie Assoulin ruku delo. U ruci je ima zlatnu klač torbu koja se odlično slaže sa crveno bojom - classy sigurica koja uvek prolazi. 

Definitivno nas je razoružala osmehom, puštenom kosom u talasima i uzajamnim izlivima nežnosti sa svojim mužem. Znate, sa svim tim manirima koje čine jednu lady kakva je Amal. 

Foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/