Lepa Kaia već sada ima gazi velikim koracima u svetu modelinga, a popularne manekenke poput Kendall Jenner, Belle i Gigi Hadid strahuju od njenog pojavljivanja na pisti. Što je i sama Kendall jednom prilikom izjavila naglasivši kako jedino "strahuje" od mini Cindy koja bi mogla da joj uzme sve ugovore kad krene da profesionalno radi punom parom.

Za sada Kaia nas osvaja izgledom i stavom tek u ponekom editorijalu, ali tu su i trenuci kada nas oduševi svojim modnim kombinacijama koje sama stilizuje. Omiljeni aksesoar mlade manekenke su čizme i to modeli poput onih vojnih i popularnih martinki.

Kaia se izuzetno retko pojavljuje u štiklama, a ovaj pomalo buntovnički detalj stoji joj jednostavno odlično, sa čim god uparila čizme.

Za izlazak sa bratom u jedan od klubova u zapadnom Holivudu, mini Cindy se opredelila za neobavezan šik, spojivši maestralno nekoliko trend komada. Farmerice dubokog struka od svetlog jeansa uparila je sa mini topom u beloj boji, što je dodatno istaklo njenu preplanulu put.

Tašnicu sa nitnama, koja se posebno isticala kaišem napravljenim od kombinacije kože i lanca, Kaia je uparila crnim čokerom sa metalnim detaljima. Trendi ogrlica uz vrat odgovorna je za fantastičnu nadogradnju izgleda koja je outfitu dala završni šik momenat!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/