Više nije tajna da gospođa Trump ima novog miljenika u svetu mode. Naime, evidentno je da Michael Kors sada već ima opasnu konkurenciju prilikom izbora kreacija koje će prva dama Amerike poneti. U pitanju je španski brend Delpozo, čije modele Melania Trump sve češće bira za zvanične susrete.

Upravo je za putovanje u Vašington sa suprugom i sinom izabrala midi haljinu u beloj i žutoj boji, čija je cena prilikom lansiranja bila 2.300 dolara, kada je kreacija rasprodata!

Očito je neko u timu koji je zadužen za odevanje prve dame SAD-a prepoznao tu ljubav između Melanije i Delpoza te obezbedio beli model četvrtastog dekoltea sa malo širim bretelama koji od struka se širi u razigrane falte koje su dodatno naglaešene žutom i šampanj bojom.  

Ovo nije prvi put da Melania nosi model španskog brenda. Početkom leta Trump je u Poljskoj na putu ka samitu G20 prošetala sličnu njihovu haljinu samo sa ljubičastom podlogom i crveno-pink šarom, što se većini modnih kritičara svidelo jer je Melania konačno pokazala da može da ponese i nešto što ne izgleda previše konzervativno, strogo i formalno.



Kao i tad kod te haljine, svesna da je u pitanju statement komad Melania nije puno "ukrasila" kreaciju. Jedini dodtak su bile sunčane naočare i puderaste salonke. Ali kad ste Melania Trump i imate to moćno, "first lady, ex model" držanje ništa drugo vam ne treba!  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/