Poznata glumica za razliku od svojih holivudskih koleginica, ne insistira na preskupim dizajnerskim komadima. Njene modne kombinacije mahom su jednostavne, sa tek ponekim detaljem koji naglašava stajling.

Ovaj put međutim, outfit koji je ponela za celodnevnu šetnju Los Anđelesom isticao se sa nekolicinom trendovskih komada.

Preko klasične crne haljine tunike, Jessica je ponela svileni kimono ogrtač u jarkoj zlatno žutoj boji. Dezen cvetića na ogrtaču bio je nalik obliku njenih visećih minđuša, koje su se tonom takođe uklapale u izgled ogrtača.

Čitav stajling nadograđen je efektnim propratnim aksesoarom u vidu popularnog modela bucket tašne, te crnih sandala sa vrtoglavom blok štiklom.

Trik kojim je glumica unela promenu u izgled je dobro poznati beauty trik.

Za dnevnu varijantu Jessica je izabrala crveni ruž i ovim detaljem naglasila izgled u vedroj žutoj boji, koja je najviše dominirala kombinacijom. Večernji look je bio isti ali je Jessica na usnama umesto crvenog imala zlatkast, nude karmin koji se savršeno uklopio u glam noćno izdanje.

Na sledećoj stranici pogledajte čitav outfit:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/