Naomi Watts nas ovog leta iznova i iznova oduševljava svojim modnim, dnevnim kombinacijama. Zvezda nove serije "Gipsy" ostaje verna jednostavnim odevnim izborima, ali u poslednje vreme trudi se da svoj dnevni look začini bar sa nekim detaljem i trendi frizurom.

Pred kraj prošle nedelje, paparaci su "uhvatili" glumicu kako sa punim samopouzdanjem hoda ulicama Njujorka. Lepa plavuša nam je tom prilikom demonstrirala kako jedno nenametljivo izdanje može da se nosi jednako dobro kao i ono što je namenjeno za crveni tepih. 

Izbor je pao na "Merci" belu majicu koja košta 28 dolara, farmerice i crni blejzer. Kakva tačnost ležernog stila i mali uticaj pariske suptilnosti sa kojom se Naomi poigrava. 

Od aksesoara tu su bile i male dopune u vidu moderne torbe u puder boje koju je držala u ruci, četvrtaste naočare za sunce i jednostavne minđuše. Bele patike umesto cipela naravno da su garantovale komfor i udobnost. 

Gde nas je zvezda filma 21 gram modno dirnula? Možda najviše u činjenici da jedna ležerna Australijanka na ulicama Velike jabuke bez problema "šeta" modne komada koji su zapravo najtipičniji za Francuskinje, dokazujući moć jednostavnosti i crnog blejzera.

Bila je ovo stilska desetka!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/