U novom filmu The Only Living Boy In New York, Kate igra fatalnu zavodnicu, pa je shodno tome na premijeri filma u Velikoj jabuci odlučila da svoj alter-ego prenese i na crveni tepih. Njen večernji izbor je bio, blago rečeno, najzavodljiviji koji smo videli u skorije vreme.

Primetili smo kako lepa brineta voli jednostavna street izdanja dok na formalnijim, zvaničnim susetima ume da se poigra sa smelijim, izazovnijim krojevima i kreacijama. Međutim, čini nam se da je ovoga puta Kate izabrala najseksepilniju čipkanu kreaciju koju smo videli na nekoj slavnoj ličnosti!

Zahtevan i nežan materijal, kao što je crna čipka ne može tako lako da iznese bilo ko, ali Kate i nije bilo ko. Kreaciju potpisuje libanska dizajnerka Reem Acra a maksi haljinu krasi srcolik dekolte, korsetni gornji deo i suknja A kroja prošarana različitim čipkastim panelima. Elegancija i glamur u jednom!

Iako je haljina jednobojna, raznovrstan rad čipke je razbio monotoniju crne boje, dok su prozirni momentu doprineli da cela kreacija dobije jedan mali seksi momenti.  Seksepil je dodatno pojačan bronzanim tenom, puštenom talasastom kosom iz koje vire viseće Levian minđuše i diskretnim, smokey eye pogledom.

Ukratko: lepa Kate je dokazala da lepota leži u jednostavnosti i u onom ko je nosi. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/