Znate da Demi Moore skoro nikad ne greši po pitanju modnih izbora. Jeste da često igra na siguricu i bira svedenije komade bez obzira da li je crveni tepih u pitanju ili dnevni look. Mađutim, ovoga puta nije uspela da ostavi sjajan utisak, kada se pojavila na aerodromu u Los Anđelesu. Odmah da vam olakšamo i kažemo ne, nije modna katastrofa, ali jeste kombinacija koja je morala da prođe kroz modni skener na kom se pokazalo da je Moore mogla da ima pun pogodak!

Naime, spremna za odmor, bivša žena Ashtona Kutchera je ponela 3/4 sive farmerice, chic jaknu sa cvetnim dezenom, crnu majicu i oksfordice sa čarapama koje je navukla do pola listova.

Osim poslednjeg momenta, crnokosa lepotica je zaista izgledala kul i mladalački! Onda je dodala bizaran detalj koji bismo najkraće objasnili da izgleda "ni tamo ni vamo"...

Nismo prestogi, čak ni subjektivni, ali toliko je skrenula pažnju samo na crne čarape da smo dobili zbunjujući efekat i rušenje veoma inspirativnog izdanja! Oversize crne naočare ide u paketu sa besprekorno negovanom dugom kosom i porculanskim tenom koji polako ulazi u legendu zbog očuvanosti i dobre nege. 

Dakle, izuzmite crne sokne, pronađite bomberku u ormaru i uparite  sa farmericama.

To bi bio idealno izdanje za let avionom lišeno bespotrebnog modnog rizika.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/