Jedna od neraskidivih modnih veza je ona koju su ostvarili Brooke Shields i brend Calvin Klein. Ako vam kažemo da se dobro znaju već 37 godina, onda vam je sve jasno. Krenimo malo u istoriju njihovog prijateljstva koji traje skoro četiri decenije...

Iako je danas poznata i kao glumica, Brooke je sa samo 15 godina Brooke bila zaštito lice Calvin Klein kampanje. Taj momenat vinuo ju je u zvezde. Iz dobre saradnje, stvorila se i modna ljubav, koje se manifestuje tako što je simpatična Brooke nezvanični ambasador brenda već godinama.

To nije promenio ni dolazak Rafa Simonsa na čelo kreative brenda. Čak naprotiv, Raf je odmah ispred Calvina odlučio da čuvenu 52-godišnju zvezdu "The blue lagoon" odene u svoj beli model za odlazak na dodelu nagrada Accessories Council’s ACE u Njujorku.

Rafovski minimalizam je izražen kroz zanimljiv kroj košulja-haljine koji se najviše oslikava u asimetričnom, iskrojenom prednjem delu i uskoj suknji iznad kolena. 

Veličanstvene bele sandale sa kaiščićima i podvrnutim delom u produžetku štikle su predmet naše žudnje! Futurističko izdanje Brooke je upotunila ravnom kosom i na jednostavan način pokazala da je neprevaziđen i izgleda omiljen CK model. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/