Avgust je po običaju poslednji mesec u kome poznati uživaju u slobodnim trenucima sa porodicom, prijateljima, pred septembarske obaveze koje čekaju i nas, "obične" smrtnike! Jedan od nama najdražih parova iz sveta slavnih - Chrissy Teigen i John Legend odlučili su da osmi mesec u godini provedu u Nevesti mora, romantičnoj Veneciji.

Zajedno sa ćerkicom Lunom koja je nalik roditeljima već sada mala fashion dama, ponosni roditelji su šetali italijanskim gradićem pokazujući ne samo da su zaljubljeni kao prvog dana, već da imaju sjajan stil. Međutim, dok je John bio u poluležernom, poluelegnatnom izdanju, Chrissy je Veneciju pretvorila u modnu pistu, prošetavši neke od fantastičnih komada.

Prvo smo je videli u kombinezonu egzotičnog printa sa prilično otkrivenim dekolteom koji je Teigen dodatno stilizovala turbanom, alkama, romboid naočarama i crvenim ružem. Chrissy je toliko bila rapsoložena da je odigrala i kratak ples ispred muža i ćerkice, ali i okupljenih turista i starosedeoca koji je John i dokumentovao, snimivši kompletan show svoje supruge mobilnim telefonom.

Već sutradan Chrissy je shvatila kako je kombinezon bio možda previše opušten i zabavan, te da na "scenu" mora da izvuče svoju najbolju seksi malu crnu haljinu.

Teigen je tako zaustavila sve prolaznike svojim više nego zavodljivim izdanjem dok je sa mužem i devojčicom šetala venecijanskim uličicama u transparentnoj crnoj Zimmerman haljini od čipke, s prozirnim rukavima. Dekolte je opet bio u prvom planu, ali i duge, zgodne manekenske noge.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/