Poznate ličnosti kao što su Jennifer Lopez, Beyonce ili Rihanna imale su neke od najsmelijih trenutaka u odeći koja je transparetna i otkriva skoro pa sve, međutim kada to uradi jedna ovakva manekenka, onda naked dress izgleda kao nešto najidealnije što možete da ponesete. 

Naime, na meksičkoj premijeri svog najnovijeg filma Valerian u Meksiko sitiju, Cara Delevingne je pokazala kako se futurizam nosi danas, demonstrirajući kako je upravo ona jedina modna ikona "budućnosti", bar u ovom trenutku.

Za njen look budućnosti zaslužan je, a ko drugi nego Atelier Versace! Fantastičnu "skulpturalnu" haljinu Cara je ponela kao od šale - celokupno mini izdanje sastoji se od metalik krugova koji su prišiveni kratkim nitima preko prozirnog tila. 

Srebrnasta haljina ima futurističke elemente u vidu interesantnih izbočenih dodataka na kukovima i kod grudi. 

Moramo priznati da provokativno izdanje ide u prilog filmu i da je Cara sigurno bila inspirisana heroinom koju tumači u epskoj galaksiji. 

Tu su i srebrne potpetice koje su unele dodatnu zavodljivost njenom izdanju, dok se za killer beauty look pobrinula pepeljastoroze pixie frizura, kao i rumeni obrazi i crveni karmin.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/