Blake je prava zvezda na crvenom tepihu, njeni Chanel i Prada outfiti uglavnom se nalaze među top tri najbolja izdanja sa ovakvih događaja. Međutim, ni njen street style nije za podcenjivanje, jer u svaki stajling uspeva da ubaci dozu ženstvenosti, pa makar odeća koju izabere bila i ona najjednostavnija - poput farmerica i bele košulje.

Iako su dizajneri pre nekoliko sezona u potpunosti odbacili skinny jeans kao trend, te ovaj model smanjili ili izbacili iz kolekcija, on se i dalje rado nosi i nisu ga se svi odrekli. I to je sasvim logično, s obzirom da je u pitanju komad jeans koji podpada pod basic i classic i lako se nadograđuje.

Blake se opredelila za model koji potpisuje popularan američki brend Old Navy, čija cena je vrlo pristupačna, 40 dolara. Ovaj brend poznat je upravo po modelu kakav je ponela glumica - uzan, od teksasa koji ima elastin, a cilj mu je isticanje figure.

Sandale na visoku štiklu sa simpatičnim detaljima, te torba koja ih dopunjuje i nešto šira jednobojna košulja ili bluza, sasvim dovoljno za šik izgled.

Kako je izgledala glumica pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Još jedna holivudska glumica opredelila se za klasičan model skinny jeansa, koji takođe dolazi iz modne kuće Old Navy i demonstrirala kako ovaj komad na odličan način može da se nadogradi.

U pitanju je zvezda serije Orange County, Rachel Blisson koja je svoj street style sa omiljenim modelom farmerica ponela uz efektne retro detalje.

Braon mules papuče, te zanimljiva torba koja ih dopunjuje, karike na ušima i jednostavna siva majica kratkih rukava koja se sjajno uklopila u komforan, ali trendy izgled.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/