Ukoliko uspete da izvedete, ono što je lepa Kate izvela pre nekoliko dana na ulicama Los Anđelesa, verovatno posedujete odličan modni ukus i zanosno telo, ali i samopouzdanje koje čitavu stvar podiže na viši nivo.

Uske kožne pantalone u crnoj boji, te bluza sa peplum detaljem koji ističe struk, čineći model u isto vreme ženstvenim i elegantnim, a potom i providni puf rukavi, učinili su da ova kombinacija bude dostojna zvezde iako se bazira na jednostavnim komadima i jednim originalnim detaljem.

Naravno, da bi ovo all black izdanje od glave do pete izgledalo dominantno u meri u kojoj je na predivnoj glumici, značajno je da posedujete ovako zavidnu liniju. Nadogradnja izgleda, bez koje outfit ne bi prošao zapaženo (bar ne u ovoj meri), leži u vrtoglavo visokim potpeticama, koje čini nam se prelaze 12 centimetara.

Aksesoar u vidu oversized tamnih naočara za sunce dodatno je ostavio utisak moćne, seksi žene, kao i njena uvek besprekorna i prepoznatljiva duga kosa sa blago uvijenim loknama.

Kako je izgledala glumica pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/