Kada Kendall prošeta odevnu kombinaciju, tinejdžerke u Americi momentalno "skidaju" njen look. I to naravno nije slušaj samo u Sjedinjenim Američkim Državama, jer poznata manekenka poseduje horde fanova širom sveta koje prate njen lifestyle iz časa u čas.

Za razliku od modnih blogerki koje većinu svojih kombinacija baziraju i osmišljavaju oslanjajući se na brendove koje im šalju najnovije odevne komade, Kendall ima znatno smeliji stil i drži se nekog svog unutrašnjeg osećaja, posebno u domenu aksesoara koje ume da iznese na zavidan način.

Poslednjih nekoliko dana Kendall se ne odvaja od jednog detalja koji je tokom 90-ih bio popularan ali i prilično omražen jer su ga povezivali sa problematičnim bad boy momcima iz podzemlja. U pitanju je famozna torbica oko struka, poznatija pod imenom "pederuša".

Naime, Jenner je ponela teksas šorc iskrzanih rubova na nogavicama u paru sa providnom crnom rolkom sa floralnim printom, roze sandalama na štiklu i kožnom Lous Vuitton pederušom oko struka.

Da li biste se usudili?

U ovom njenom izdanju možemo zapravo primetiti dva detalja koja u poslednje vreme forsira. To je svakako pomenuta torbica oko struka (koja je vrhunac svoj popularnosti doživela tokom 90-ih) ali i izbegavanje nošenja brusahaltera.

Da li će i jedno i drugo zaživeti kao trend ostaje da vidimo, ali ako neko može da promoviše i ustali novi trend, a nije Rihanna, onda je to Kendall.

Kako je izgledala mankenka pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/