Kraj jula 2017. godine obeležila kr jedna zanimljiva tabloidna vest da je glumica "A" liste Julie Roberts sa svojom porodicom posetila Srbiju, tj. Beograd. Kruži priča da su između ostalog, uživali po dorćolskim kafanama i našoj tradicionalnoh hrani, ali mi se nećemo baviti ovakvim prepričavanjima. 

S obzirom da se na ulicama Beograda pojavila u all-black izdanju, mini haljinici ravnog kroja, oversized sunčanim naočarama u istom tonu, te vezanom kosom - odlučili smo da pretražimo modne arhive sa njenim najboljim kombinacijama u klasičnim, crnim i belim nijansama.

Našu sferu interesovanja zadržaćemo na relaciji modnih momenata i prisetićemo se njenih nezaboravnih crno-belih izdanja, koji svakoj dami do stila mogu da budu velika inspiracije. Pa, krenimo...

Iako ova kombinacija nije spoj klasičnog dobitičnog komba crne i bele, u pitanju je čista klasika, važi za jedno od njenih najboljih izdanja ikada, a na našoj listi pod brojem jedan nalazi iz prostog razloga što je bezvremena.

Jedna od najvećih holivudskih zvezda vratila se na crveni tepih kanskog festivala 2016. godine posle male pauze, brljirajući u jednostavnoj kreaciji Armanija, a inspirisanu vintage haljinama velikih filmskih zvezda iz ere zlatnog Holivuda.

Sofisticiranu haljinu krasio je otvoren, blagi V dekolte sa spuštenim, kratkim rukavima koji su otkrili glumičina ramena, naglasivši njenu bistu i pozamašan dekolte, dok je samu teksturu haljine ukrasio uzan nabor nalik perju.

Zvezda “Pretty woman” filma je ipak najviše aplauza dobila za odluku da se bosonoga popne na vrh teatra.

Za trenutak vratićemo se u 90-te, kada je nasmejana diva dominirala filmskim platnima. Na zanimljivoj foftografiji iz tog vremena Julia šarmira u crnoj duga haljini sa umetnutim belim detaljima, belim naglašenim minđušama, sladoledom i dokazom da je bila odličan model veoma nalik na tada veliku modeling zvedzdu, Cindy Crawford. 

Vraćamo se opet u Kan, kada je na press konferenciji izabrala prugasto Givenchy odelo. Čisto da novinarima objasni ko je boss, glumica je gangstar style je dovela do savršenstva - prugasti kombinezon i bela košulja, vezana kosa i prepoznatljiv osmeh - sve na svom mestu. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/