Ako pogledamo na modni retrovizor, primetićemo da je Katie Holmes na crvenom tepihu eksperimentisala, uvodila drastiče promene (setimo se čuvenog boba na Met Gali), bila inovator. To možemo da očekujemo od zvezde kao što je ona, ali u poslednje vreme moramo da primetimo kako je onom off-duty momentu S J A J N A!  

Bivša žena Toma Cruisea je jedna od retkih slavnih ličnosti koja u svakodnevnim varijantama deluju opušteno, neusiljeno i najbitnije - veoma zanimljivo.

Tako je nedelju predveče obeležila eklektičnim izdanjem, držeći se smernica koje potiču iz američke modne kulture, ali i iz Japana. Jedna zanimljiva modna režija dogodila se na ulicama Menhetna. Lepa Katie Holmes je bila u glavnoj ulozi i priredila nam je fantastično izdanje kombinujući letnji kimono sa klasičnim američkim izgledom. 

U farmericama sa kaišem i beloj majici, šarmanta Katie bi izgledala kao američka girl from the next door. Međutim, kimono, taj fantastičan komad koji potiče iz japanske kulture, dao je posebnu draž izgledu. Ljubičastih tonova, sa belim cvetovima doprineo je lepršavom, letnjem momentu, a opet tako gradskom i urbanom! 

Sandale na blok štiklu pojačavaju opšti utisak, a visoka messy punđa je još jedan putokaz ka dalekoistočnim momentima. Od aksesoara su nam se posebno dopale naočare sa ogledalo-staklima i bela torba. Sve na svom mestu!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/