Ukoliko se sećate pevačicinog hit singla "If You Had My Love" iz davne 1999., dakle pre skoro čitave dve decenije, onda se sećate i nezaboravnog spota u kome J. Lo demonstrira ultimativni seksepil latino Amerikanke.

Duga ravna plavkasta kosa i all white izdanje sa širokim pantalonama i uskim topom, ženstveno i seki izdanje koje naglašava njenu lepotu.

Baš kao što ni u samom spotu, dečko koji je posmatra sa druge strane ekrana, ne može od njega da se odvoji, tako je bilo i svima nama koji smo omađijano gledali video.

I sasvim smo sigurni da mora da je tako bilo i njenom partneru Alexu Rodriguezu kada ju je ugledao u istom ovakvom izdanju na dan njenog 48. rođendana.

Naime, pevačici je rođendan 24. jula, a tri dana kasnije rođendan je Alexu, te par na neki način po čitave dane slavi, bilo da je u pitanju zvanična žurka ili večera sa najbližim prijateljima, a potom i romatičan izlazak rezervisan samo za njih dvoje.

Ono što je za sada najviše primetno to je da se Jennifer vraća izgledu koji je negovala na početku karijere, a razlika (iako je prošlo 20 godina) je praktično neprimetna. 

Kako je izgledala J.Lo pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

foto: Profimedia