Zvaničnu posetu Varšavi, William i Kate su učini vrednu svake pažnje i to ne samo zbog besprekornih manira, nego i zbog savršenih odevnih kombinacija. Vojvoda od Kembridža je blistao u plavom odelu, ali čini nam se da je pojava lepe Kate u glavnom gradu Poljske ipak nadmašila sam susret. Iako, imamo malu zamerku po pitanju cipela, ali hajde, ljudski je grešiti..

Mali omaž Poljskoj, prelepa brineta je odala tako što je odabrala belu haljinu koju potpisuje dizajnerka iz ove zemlje - Gosia Baczynska. Dizajnerku koja je realtivno nepoznata van granica sopstvene zemlje, "bije glas" da je carica poljske modne scene, pa nas i ne čudi što se vojvotkinja opredelila baš za njenu haljinu. 

Haljina samo na prvi pogled izgleda jednostavno sa suknjom koja se lagano širi, dužine do malo ispod kolena i  gornjim uzanim delom sa V izrezom. Međutim, draž haljine daju izlomljene i prave crne linije koje stvaraju na belom platnu haljine jak kontrast i ostavljaju utisak trodimenzionalnosti. Modernistički momenat je umekšan pojasom u obliku lišća, a "sečenje" u struku je istaklo njenu savršenu figuru. Jednom lady, uvek lady!

Biserne minđuše i lančić od nanizanih bisera prate dekolte haljine i savršeno pristaju uz nisku punđu. Ipak, imamo malu kritiku na račun obuće jer Kate iz izdanja u izdanje dokazuje da joj i dalje predstavlja problem izbor cipela. Vojvotkinja se opredeljuje za staromodne cipele koje upropaste kompletan utisak.

Za razliku od staromodnih crnih sandala, koje bi pre pristajale kraljici Elizabeth, Kate je mogla da odabere bele salonke neobičnih ivica, poput onih s potpisom Victorije Beckham ili metalik koje bi izgledale classy, ali ne previše upadljivo. 

Ipak, pristajemo i na ovaj izbor omiljenog ženskog aksesoara, jer kako je sve ostalo ponela je za kraljevsku desetku! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/