Kada su u pitanju putovanja ne postoji idealniji odevni predmet od trenerke ili helanki, koji će vam olakšati put svojom komfornošću. Ipak, kada ste poznata ličnost koja drži do svog stajlinga i pojave u javnosti, a zbog posla često putujete, onda je utisak koji ostavljate i te kako važan.

Poznata manekenka i fotomodel Miranda Kerr, važi za damu koja zna kako da iskombinuje praktično i šik na odličan način te je sjajan modni znalac po pitanju stajlinga na putovanjima. Njene street-style fotografije uglavnom su one sa aerodroma.

A ovog puta pažnju medija koji prate modu, Miranda je dobila zahvaljujući odličnim komadom letnjih kapri panatalona koje su uske dovoljno da prate liniju tela i izgledaju šik, a opet dovoljno komotne da se u njima putuje na dugoj destinaciji od Londona do Tokija.

Bogati cvetni print jakog kolorita ovaj model svrstava u red onih vrlo poželjnih letnjih, a dolazi iz kolekcije pristupačnog brenda Ann Taylor. Sandale od pliša koje prate ovaj vodeći komad outfita potpisuje ih Salvatore Ferragamo, dok ostali - basic komadi dodaju sofisticiranost izgledu.

Krop-top majica u nude boji dolazi iz modne kuće The Row, a sjajno ukrojen beli blejzer potpisuje Saint Laurent.

Kako je izgledala poznata manekenka pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/