Catherine i Michael možda nisu na meti paparacija poput nekih, ali onda kada jesu stave nam do znanja kako se ovih dana nosi uglađenost. Za večeru u čuvenom Nobu restoranu u Malibuu, par je izašao sa svojom decom Carys i Dylanom, a pri prvom pogledu na četvoročlanu slavnu porodicu bilo je jasno da je stil i te kako prisutan u porodici.

Catherine se pojavila u crnoj haljini sa karnerima i šlicem sa strane, ali sasvim prikladnim. Outfit je upotpunila salonkama u popularnom metalik tonu i odgovarajućom tašnicom u istom tonu sa Chanel potpisom.

Michael je ispratio elegantan stajling glumice, obukavši krem panatalone klasičnog kroja u paru sa belom košuljom, te izgled stilizovao crnim kaišem i mokasinama u istoj boji. Ružičastim džemperom vezanim oko vrata, kombinaciju je podigao na novi odvažniji nivo.

14-godišnja Carys nasledila je osećaj za ukus od majke i zablistala u odmerenoj crno-beloj kombinaciji. Belim skinny jeans pantalonama i šik crnom topu bez rukava sa belom kragnom dala je dozu otmenosti kompletnom izgledu, ali ne preteranu s obzirom su aksesoari bili u opuštenijem izdanju, poput sandala sa platformom od plute i jarko plavom cross-body Chanel tašnicom.

Dve godine stariji Dylan za ovaj porodični izlazak izabrao je klasičnu varijantu sportske elegancije uz vidu farmerica, košulje kratkih rukava sa printom, te patika.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/