Kada idete na susret sa nekim zvaničnikom, onda moda mora da isprati neki diplomatski dress code, ali zato dolazak na reviju prestižne francuske kuće mora da isprati neka sasvim druga pravila. Ona modna koja zahtevaju da ispratite trednove, odate počast možda i najvećoj modnoj kući na svetu i stanete rame uz rame sa fashion zvanicama Diora.

Pa da li je Brigitte uspela da položi test? Mi mislimo da jeste jer sivkast oversized blejzer, bela košulja, elegantne crne pantalone i efektne štikle sa uzorkom kože pitona, deluju na njoj prefinjeno i stilski na visokom nivou.

Kako i dolikuje jednoj prvoj dami, na Dior reviji visoke mode Brigitte Macron je sedela u prvom redu, gde su joj društvo pravile Celine Dion, Jennifer Lawrence i Natalie Portman, okružene veličanstvenim eksterijerom pariske Cloître Port kraljevske bašte.

Šarmantna Brigitte istakla se odevnom kombinacijom koja je zahvaljujući dugom blejzeru posedovala pomalo musculine momenat, ali to nikako nije stalo na put njenoj ženstvenosti, posebno akcentovanoj fenomenalnim potpeticama u piton koži.

Blago isfenirana kosa, siva senka na kapcima i jedva primetni detalji u vidu sata na ruci, prstena i tašnice u metalik nijansi, dodatno su zaokružili prefinjen izgled francuske prve dame, koji je svojevrsna kruna šika sportske elegancije.

Uklopljenost svakog detalja, ali bez preterivanja, te vrhunski kroj pantalona i sakoa, učinili su da ovo bude do sada najbolja kombinacija koju je ponela 64-godišnja Brigitte.

Kako je izgledala Prva dama Francuske pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/