Bina je poseban prostor. Onaj koji dozvoljava da eksperimentišete s modom, provocirate s krojevima, i odvažite se za modele koje nikada, ali nikada ne biste prošetali van koncerta, nastupa. Ona čak "zahteva" od vas kao od performera da publici ne ponudite samo muziku, već i kompletnu sliku. 

Pa setite se samo Madonne, koliko je ona imala različitih transformacija na bini posebno tokom devedesetih kada je sarađivala sa Jean Paul Gaulthierom ne bi li bila još slavnija, ubedljivija dok je izvodila ultimate hitove kao što su Like a prayer, Express yourself i La isla bonita.

Isti slučaj je sa spotovima. Svi pamtimo Cher u slavnom spotu za pesmu "If I Could Turn Back Time" dok ona okružena marincima na brodu nosaču đuska u crnom bodiju koji više otkriva nego što skriva. Za neke je to bio pun pogodak, za druge degutantan izbor koji je u senku bacio celu pesmu. 

Ovoga puta jedna druga dama je na meti oštre kritike zbog izbora kostima za nastup. Naime, pevačica i glumica Jennifer Lopez, poznata i po tome što za nastupe voli da bira seksi komade koji će naglasiti njene obline, za kratak njujorški koncert, izabrala je više nego provokativan model haljine.  

Pogledajte na sledećoj stranici kako je izgledala haljina u kojoj je Jennifer podelila modna mišljenja:

PageBreak

Na nastupu koji je upriličen povodom 4. jula, američkog Dana nezavisnosti J.Lo je promenila dva kostima, body nalik jednodelnom kupaćem kostimu koji je uparila sa košuljom te crnu haljinu bogato ukrašenu zlatnim detaljima s prorezima čak do struka!

Haljina je maksimalno naglasila jaka bedra 47-godišnje pop dive ali i otkrila njene karlične kosti. I dok je nama sve nekako bilo previše za gledanje, pa i degutantno, diva se na bini super provodila ne pokazivajući da joj je iole bar malčice neprijatno zbog šliceva koji su svakog časa pretili da otkriju celo međunožje latino pevačice. 

Možda smo mi preoštri, ali nekako nam se čini da je ovakav prorez i za pozornicu previše loš izbor jer ne samo da je degutantan, već je dodatno pocrtao njena jaka, putena bedra.  

Uostalom, pogledajte slike sa nastupa u nastavku pa procenite sami:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/