Jedna od najbolje odevenih dama na svetu, draga nam Poppy Delevingne od nedavno je u svoju impresivnu biografiju dodala i glumu, debitujući u filmu King Arthur:Legend of the Sword, britanskog režisera Guy Ritchiea. Poppy u filmu glumi Igraine, majku engleskog kralja pored Charlie Hunnama, Jude Lawa, Erica Bane i Djimona Hounsoua.

Ekipa WWD portala porpičala je sa Delevingne o glumi, modi i godinama.

Kako izgleda život sa 30 i nešto?

Malo si stariji svakako, ali si i mnogo opušteniji u pogledu sebe samog. Pritom, mnogo bolje razumeš ljude oko sebe.

Koji savet bi dala 21-godišnjoj sebi?

Oh, mnogo njih. Pod jedan: Skini šminku pre no što odeš na spavanje. Volela bih da sam to radila. Takođe i: radi više da postigneš stvari koje želiš (i koje te plaše). Za mene u to vreme gluma je delovala kao nešto potpuno nezamislivo. Nikada nisam mislila da ću moći to da postignem. Tako da sam taj deo mog interesovanja ostavlja po strani, a sada žalim što sam to radila. Izuzetno čudno se osećam što započinjem sa novim poslom u 31. godini. Uskoro me očekuje premijera mog prvog filma i prilično sam nervozna. Imam novi posao! Toliko je čudno, ali na odličan način.

U čemu najviše uživaš u ovoj novoj avanturi?

Volim da testiram sosptvene granice i da ih prevazilazim. Ovo iskustvo do sada je za mene bilo potpuno nepoznato. Vrlo sam ponosna što sam učestvovala u ovakvom projektu.

King Arthur nije jedino ostvarenje na kome si radila, uskoro će se pojaviti i Kingsman: The Golden Circle i to sa čitavom plejadom vrhunskih glumaca -  Colin Firth, Halle Berry, Julianne Moore. Nadaš li se ozbiljnijoj glumačkoj karijeri?

Da, naravno. To je sve što trenutno radim i što me zanima. Dajem sto odsto sebe, pa ćemo videti. Projekti koji me inspirišu su oni koji zahtevaju malo više i koji su nešto drugačiji.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/