Bračni par Beckham nije krio oduševljenje juče na promociji debitanske knjige fotografija njihovog sina Brooklyna. Iako je u Londonu padala kiša, poznate zvanice nisu izostale, ali ni ponosni David i Victoria koji su bili više nego oduševljeni poslednjim projektom svog sina. 

I gospođa Beckham je debitovala - ovoga puta u krajnje chick izdanju koji je iz njene resort kolekcije za 2018.

Sinhronizacija sa suprugom nije izostala po pitanju elegancije i all dark izdanja, ali 43 -godišnja brineta dala je svom izgledu neobično ženstven momenat. Iako joj modni kritičari zameraju krute krojeve, bivša Spajsica im je odgovorila na adekvatan način. 

Od glave do pete Victoria se opredelila za teget-crnu kombinaciju koju su činili sako i lako padajuće pantalone sa kaišem ala sedamdesete! Ono što jeste umekšalo pomalo kruti izgled je lepršava satenska bluza koja je skroz zatvorena. Zanimljiva igra formi i linija kostima i majice izgleda vrlo stajliš i bez trunke osmeha ona nastavlja da izgleda veoma simpatično! 

Jedini aksesoar koji je imala je bila crna-jednostavna pismo torba... i pogađajte u kojoj boji? 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/