Početkom sedmice popularna pevačica je promovisala novi singl Your Song u Njujorku. Verujete nam ako niste čuli pesmu, sigurni smo da ste videli po socijalnim mrežama jedan kivi izgled u izvođenju Rite Ore. Nije bilo šanse da ga ne primetite!

Poznata po svojim glasovnim mogućnostima, Rita je publicitet stekla i po zanimljivim outfitima. Primetili smo da sa godinama postaje hrabrija i smelija po pitanju stila, i to nam se posebno dopada.  

Iako je leto sinonim za laganu garderobu i lepršave varijante, ovo pravilo za mlađanu Ritu ne važi!

Jednostavno, diva je odmahnula glavom predrasudama i odlučno ponela od glave do članaka zatvoren komplet koji čine pantalone i sako. I to još u drečavoj zelenoj boji! Možemo zamisliti kakav je izazov zadala paparacima. 

Savršeno skrojen kostim potpisuje modna kuća Osman, a zanimljiva drečava boja savršeno odgovara njenom tenu. Široki sako ala osamdesete ima dvoredno kopčanje, a dopunu celokupnom izgledu čine ovesize alke, lančići, masivno prstenje i Stuart Weitzman sandale na visoku štiklu. 

Zašto smo se odlučili da damo jednu veliku pohvalu njenom izgledu?

Zato što ovakve kombinacije mogu da izgledaju veoma ozbiljno i ako se ne isplaniraju dobro unapred, sigurno će izazvati prevrtanje očiju i šaputanje u stilu "šta je ova za ime boga obukla?". Ali, ne, ovde to nije slučaj - nego dobro odrađen posao stiliste, ali i osobe koja je sve to ponela.   

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/