Navikli smo da viđamo poznatu glumicu u crnim izdanjima od glave do pete, tako da taj detalj nije novina. Međutim, ovu all black kombinaciju Angelina je prošetala na losanđeleskih + 30 stepeni!

Doduše, u pitanju nije bio nikakav događaj, na kratko je sa mlađim sinom svratila do prodavnice vojne opreme  i vrlo brzo napustila objekat. 

Ipak, njen stajling nikako nije bio odgovarajući živi u termometru koja je u ovom delu Amerike već par meseci iznad 25. podeoka.

Visoke crne kožne čizme sa vrtoglavim potpeticama, crni kaput, te majica i pantalone u istom tonu uz aksesoare u vidu bež torbe i naočara sa sličnom nijansom stakala, izgledali su sasvim ok za šetnju do prodavnice - u novembru ili januaru.

Zapravo, u bilo kom zimskom mesecu.

Postoje razne vrste modne odvažnosti i većina njih zaista može da prođe kao smeo i originalan potez, ali kada je ovo izdanje popularne glumice u pitanju, onda to ipak nije slučaj.

Kako je izgledala Angelina pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/