Na promociji filma Beatriz At Dinner, u kome poznata glumica tumači glavnu ulogu, lepa Salma se pojavila u elegantnoj toaleti koja ističe figuru. U pitanju je crna haljina sa belim detaljem u predelu dekoltea, koji podseća na izduženu kragnu.

Ono što pored prednjeg dela u beloj boji ovo izdanje čini upečatljivim jeste maksimalno ustručen pojas i suknja A kroja, koja čitav model svrstava u kategoriju onih popularnih tokom 50-ih godina prošlog veka. 

Period u kome je dominirala naglašena ženstvenost, kada su haljine krojene sa namerom da istaknu ono najlepše na ženskom telu, ali na suptilan i elegantna način.

Salma je takođe pokazala da nisu sve maksi haljine veliko "ne" u modnom vodiču za niske devojke izabravši model koji u principu i nije maksi, dužina haljina doseže tek nešto ispod polovine listova, kroj kakav glumica uglavnom nosi.

Ono što je pak najviše doprinelo tome da silueta izgleda izduženo, svakako su izuzetno visoke potpetice sa blok štiklom.

Kako je izgledala glumica pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/