Brazilska lepotica spada u jedne od najuspešnijih i najomiljenijih VS anđela. Kako i ne bi, kada je stalno nasmejana, pozitivna i vedrog duha. Ona je takođe i jedna od onih manekenki koje i van piste, umeju da ulice modnih metropola (a posebno plaže) pretvore u revijalni defile, šetajući savršene kombinacije za dnevnu i noćnu varijantu.

Na promociji nove kolekcije cipela XTI u Madridu, dugonoga brineta je izgledala tip-top dok je pozirala okupljenim novinarima, zajedno sa španskim manekenom Andreasom Velencoso, bivšim dečkom Kylie Minogue.   

Bez brushaltera (jer, u trendu je braless) odevena u beličasti, pamučni bodi sa rolkom i duboke maslinasto zelene pantalone, Alessandra je demonstrirala kako možete leti umesto topa ili bluze da ponesele bodi ili jednodelni kupaći kostim. 

Šta nam se posebno sviđa u ovoj kombinaciji? Izbor obuće! Metalik sandale sa zlatnim detaljima savršeno su nadogradile ovaj city chic look. U beauty segmentu manakenka nije takođe razočarala izabravši da kosu stilizuje u pletenicu, dok je u domenu šminke pametno akcentovala usne crvenim ružem.

Srednje zlatne alke, prsten i elegantna, diskretna narukvica finiširale su ovo letnje izdanje lepog modela...  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/