Emmy se udala u otmenoj kreaciji otkrivenih ramena, sa dramatičnim šlepom.

"Čim sam se verila imala sam na umu Herreru za svoju venčanicu. Međutim, iako imam i to prilično dugo Pinterest tablu za wedding inspiraciju, nisam znala šta želim konkretno. Ni kakav kroj, niti materijal. Sećam se da sam zakazala sastanak sa Carolinom, i da smo dugo pričale o siluetama koje je osmislila u svojoj poslednjoj bridal kolekciji koja me je oduševila. Takođe smo pričale o mom ukusu i preferencijama baš u sferi kroja. Na kraju smo došle na ideju da mi Carolina dizajnira haljinu koja je moderna, sveža i koja bi u gornjem delu imala oblik inspirisan Guggenheimom, u kome sam planirala da održim prijem gostiju."  

Nakon razgovora i prvog susreta Herrera je uradila nekoliko probnih skica i pokazala ih glumici. Kreatorkin favorit bio je i Emmyin. Prvobitna varijanta je bila od muslina, da bi obe odlučile da je muslin nekako previše mekan i nežan za ovu siluetu, pa su na kraju kompletnu haljinu pojednostavile i uradile od svile.

"Emmy je htela nešto što je šik ali jednostavno. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa njom. Verovale smo jedna drugoj neizmerno. Dok je kompletna silueta i sam model vrlo tradicionalan, dekolte i gornji deo su moderni i stoje joj savršeno jer Emmy ima savršenu, manekensku figuru," izjavila je Carolina ne krijući oduševljenje što je baš nju izabrala Rossum. 

Nama se posebno sviđaju dugmići na leđima, kao i ukrasni vez koji je bio ušiven u predelu struka, i koji se protezao celim velom kojim je Emmy finiširala ovo romantično i elegantno izdanje. Ležerna niska punđa i diskretna, nežna šminka sjajno su ispratile ovaj look.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/