Sa pravom možemo reći da su kraljice crvenog tepiha na ovom prestižnom filmskom festivalu bile dve plavuše, mada holivudske dive, u pitanju su jedna Australijanka i jedna Nemica.

Prva je Nicole Kidman koja nas je praktično svakog dana oduševljavala glamuroznim toaletama koje je birala za crveni tepih, a druga je je svakako Diane Kruger, koja iako se nije učestalo pojavljivala kao njena starija koleginica, onda kada je to činila bila bi sledećeg dana obavezno na listi najbolje obučenih dama.

Za poslednje, finalno veče jubilarnog 70. po redu festivala u Kanu, određene toalete čekale su strpljivo svoju premijeru i predstvljanje.

Zatvaranje festivala, u modnom smislu nije važnije od njegovog otvaranja , ali jeste kada je u pitanju sama ceremonija, a to su dodele nagrada, te su nominovane glumice još jednom zablistale u punom sjaju.

Tako je prelepa nemačka glumica za ovu posebnu priliku izabrala custom made kreaciju sa potpisom Jonatana Simkhaia i svoje dostignuće (nagradu zanajbolju glumicu) proslavila u velikom stilu.Crna boja haljini sirena kroja dala je neophodnu dozu elegancije, kao i sama maksi dužina sa blagim šlepom.

Međutim, ono po čemu se ova jedinstvena toaleta najviše isticala jesu dva upečatljiva detalja. Prvi je takozvana Bardot linija vrata i ramena, koja je naravno dobila ime po Brigitte Bardot poznatoj po biranju haljina spuštenih ramena i duboko otvorenog prednnjeg dela.

Drugi je međutim zaslužan za svu slavu ovog modela, u pitanju su efektni puf rukavi koji su zapravo odvojeni od haljine, a čine ovu kreaciju stilskom perfekcijom.

Uz ovako dominantnu toaletu, glumica je aksesoar stavila u drzgi plan, ali je on svakako bio primetan i odlično zaokružio čitav outfit.

U pitanju je dijamantska ogrlica, te trobica koja se svojim srebrnim nijansama odlično uklopila u izbor detalja.

Kako je izgledala Diane pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/