Melania Trump je zajedno sa svojim suprugom posetila Saudijsku Arabiju, Izrael, Italiju i Brisel i bila je izložena budnim očima javnosti nepunih mesec dana. Za tih nekoliko dana primetili smo da voli široke kaiševe, puštenu kosu, zadržava svoj graciozni hod na štiklama od 10 cm, kao i da za nju ne važe sva pravila. 

Prilikom posete Saudijskoj Arabiji većina medija se bavila činjenicom da Melania nije ponela maramu za glavu i da je na taj način prekršila glavne kodekse odevanja za posetu ovoj islamskoj zemlji.

Međutim, naš utisak je ipak nešto drugo:  crno- zlatna moćna kombinacija!

Jedan od njenih outfita prilikom posete ovaj zemlji nas je ostavio bez daha - crni kombinezon Stelle McCartney, zatvorenog dekoltea sa sitnim i diskretnim prorezom ispod vrata u predelu dekoltea. Prva dama Amerike je na ovaj način odala poštovanje islamskoj zemlji, s obzirom da ovakav kroj sa ekstremno pokrivenim rukama i nogama, priliči ženama iz Saudijske Arabije.

Poseban detalj koji je oduševio sve? Zlatan kaiš s potpisom Saint Laurenta od kože pitona.

Ostala najbolja izdanja Melanije Trump pogledajte na sledećoj strani:

PageBreak

Savršena bela haljina za leto obeležila je izraelsku turneju!

Za odlazak u Izrael, gospođa Trump se odlučila za elegantu belu haljinu koju potpisuje naša kreatorka Roksanda Ilinčić. Midi haljinu "A" kroja Melania je uparila sa cipelama na štiklu u puder boji i crnim načarama. Sofisticirano i elegantno, baš kako volimo!

Dolazimo do trećeg izdanja koji je bio predmet rasprava i podsmeha u svetu.

U pitanju je poseta Italiji, upoznavanje sa papom i njeno all black izdanje. Kako su mnogi mediji preneli sa crnim velom je izgledala kao sicilijanska crna udovica. I mi se moramo složiti da je preterala, sa tim crnim prekrivačem preko glave - stvarno, što je mnogo, mnogo je. 

Ipak, Melania je uspela da popravi svoj prvi utisak! I to na Siciliji u cvetnom kaputu koji potisuju Dolce and Gabbana. Dugonoga lepotica u 3D floralnoj jakni i beloj haljini je izgledala božanstveno. Zato joj aplaudiramo, jer posle crne katastrofe, Slovenka je bukvalno procvetala! 

Poslednja geografska odredica bila je Brisel.

Ovde se predstavila u formalnom izdanju koje polako počinje da liči na već nešto što smo videli. Komplet u puder boji sa šlicem joj ističe noge i ide joj u prilog, kao i to što pozira pored prve bake Francuske, pa deluje dosta mlađe.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/