Ovog puta Marion nas je navela da zaboravimo na njene romantične haljine, ženstvene kreacije i Dior momente koje baš voli. 

Lepa glumica i njen stilista Elliot Bliss ovoga puta su izabrali moderan, edgy look koji je privukao veliku pažnju. Možemo reći da je ovo njen najsmeliji izgled do sada. 

Naime, prilikom fotografisanja za zvanični Photocall jubilarnog festivala, Marion je izabrala nostalogičnu majicu belgijskog brenda Filles à Papa, koju je uparila sa čipkastom suknjom i sa glossy crvenim Fendi thigh-high čizmama.

Krajnji rezultat je zanimljiva kombinacija - seksi kontrast crne nežne čipke i dubokih čizama. Posebno su nam zanimljive naočare i blago valovita kosa koja je glumicu učinila bar 10 godina mlađom. 

Da ne morate uvek da imate glamuroznu haljinu, već da ste nekako dužni da eksperimentišete i igrate se, dokazala je lepa Marion. To je posebno iskazano majicom koja nije samo fashion momenat. Na majici se nalaze likovi David Bowie, Michaela Jacksona, George Michaela i Princea, kao i reči Never Forget.

Jasna poruka, nema šta.

Zapravo, lepotica je dala omaž muzici i minulim umetnicima i na svečanosti koja slavi nasleđe prošlosti, izbor nije mogao da bude prikladniji. 

Kako je opet blistala Marion Cotillard u Kanu, pogledajte na sledećoj strani. 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/