Koliko god puta to da napišemo iznova i iznova se šokiramo kada se nađemo ispred jednog njenog ovakvog izdanja i podatka da ona ima 50 godina! Ovde se ne radi o tome da glumica izgleda više nego odlično (kao ni činjenici da se nije podvrgla estetskoj hirurgiji), već o načinu na koji Salma nosi svoje godine i rasne obline.

Naravno da ukoliko posedujete ovakvu građu i izgled zbog koga ste čitave dve decenije u minusu po pitanju godina, onda je sasvim izvesno i da će  ono što obučete na vama da izgleda sjajno.

Ipak, neće svako imati smelosti da iznese stajling koji vrišti od seksepila, a upravo takav je onaj koji je ponela poznata glumica.  

Crni kombinezon čiji je gornji deo izgledao poput smokinga, Salma je uparila sa praktično samo jednim detaljem, ali više nego dovoljnim. U pitanju je čipkani korset koji ističe poprsje, dok je silueta naglašena kožnim Gucci kaišem.

Glumica je ceo izgled, kompletni seksi vajb naglasila crvenim karminom, crnim ajlajnerom i zalizanom kosom podignutom i visoki konjski rep. Naša jedina zamerka ide na račun cipela. Umesto platformi, mi bismo se pre opredelili za crne salonke.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/