Poznata francuska glumica zablistala je u jednom od najboljih izdanja koje smo videli do sada. Verujte nam, ovakvu haljinu nismo uočili ne samo u Kanu, već i u celom svetu, unazad nekoliko meseci a i više.

Šljokičava haljina u nijansama srebrne, ružičaste i zlatne, isticala se ne samo tim disko momentom po teksturi, već i dugim šlepom i fantastičnim krojem. Naime ova "haljina" koju je Marion ponela, zapravo se ne može baš tako nazvati.

U pitanju je model koji poseduje i jednu nogavicu zvonastog kroja koja je urađena od srebrnih šljokica, u skladu sa samom haljinom.

Koliku je pompu izazvala ova fantastilna kreacije, najbolje govori podatak da su se svi vodeći modni mediji bacili na misiju: čiji potpis stoji iza ovog predivnog modela, gde je ta osoba bila do sada, šta inače radi, odakle je?

U pitanju je 29-godišnji njujorški dizajner Michael Halpern, koji je prošle godine diplomirao na prestižnoj Saint Martins akademiji u Londonu, gde je na Fashion Weeku ove godine prvi put i predstavio svoju kolekciju za jesen, čiji je deo i kreacija koju je ponela divna Marion.

Glamur, tekstura i disko inspiracija protežu se kroz čitavu jesenju kolekciju ovog mladog dizajnera, za čije ime će se nakon debija francuske glumice, sasvim sigurno čuti još dugo, dugo.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/