Dior za dan, Calvin Klein za noć i oba puta pun pogodak. 

Ako od neke poznate ličnosti treba da se uči kako izgleda glamurozna toaleta dostojna crvenog tepiha na najprestižnijem filmskom festivalu, onda je to bez sumnje od ove australijske glumice.

Nicole je za sinoćnju premijeru The Killing of a Sacred Deer u kome tumači naslovnu ulogu, izabrala svečanu verziju čuvene tule suknje koju je proslavio kultni lik Carrie Bradshaw iz svima nam znane i omiljene serije Sex and The City.

Međutim verzija koju je ponela Nicole znatno je unapređenija, ako možemo tako da se izrazimo.

Naime, til od koga je napravljena suknja duži je i naravno mnogo gušći, ne bi li stvorio viziju klasične baletske suknje, za šta je bilo potrebno neverovatnih 170 metara tkanine i 150 sati neprekidnog rada.

Gornji deo, korset u crnoj boji, isticao se dvema trakama, takođe u crnom tonom, a samo taj detalj bio je dovoljan da čitavom modelu da potrebnu dozu elegancije na višem nivou, dok su vrtoglave, ali stabilne potpetice upotpunile čitavu kombinaciju koju od od glave do pete potpisuje Calvin Klein.

Iako predivno, na nas je ipak veći utisak ostavilo njeno prethodno, dnevno izdanje koje je ponela u toku dana na crvenom tepihu.

U pitanju je haljina A kroja sa ustručenim pojasom i tankim bretalama, ton koji dominira modelom je onaj u smaragdnoj zelenoj boji, ali se ovde vešto prepliću i zlazni zonovi, te vez u ljubičastoj i svetlo crvenoj boji. 

Ovaj model haljine koji asocira na tonove paunovog perja, uklopljen je sa sandala u sjajnoj smaragno zelenoj boji, čitavu kombinaciju potpisuje Maria Grazia Chiuri za Dior.

Kako je izgledalo Dior izdanje lepe Nicole pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/