Ovoga jutra, na večnu ljubav zavetovala se Pippa Middleton, mlađa sestra vojvotkinje od Kembdriža koja se u crkvi Svetkog Marka u Berkširu udala za svog dugogodišnjeg dečka, Jamesa Matthewsa.

Britanskoj svadbi godine prisustvovala je naravno Kate koja je na venčanje došla u pratnji supruga Williama, sina Georgea i ćerkice Charlotte.

Naravno, iako je sve medije zanimalo čiju venčanicu će obući zgodna Pippa (izabrala je unikatnu Giles Deacon haljinu), moramo da priznamo da je show ukrala Pippina sestričina, medena Charlotte koja je bila odevena u belu haljinicu puf suknjice, koju joj je majka stilizovala sa svetloružičastom trakom oko struka, dok joj je na nemirnu kosicu stavila venčič.

Ni princ George nije zaostajao po slatkoći pa nije na odmet da se zapitamo da li su Charlotte i George najchic generacija Vindzora? Perhaps, perhaps.

Kate je kao svaka starija sestra i odgovorna majka bila uvek blizu svoje dece i sestre, kojoj je pomogla da namesti šlep i veo venčanice.

Vojvotkinja od Kembdridža takođe nije u sferi stila zaostala sa zvanicama, pa ni mladom izabravši za ovu priliku svilenu, midi haljinu prijatne ružičaste nijanse Alexandera McQueena koju je uparila nude salokama i efektnim šeširom koji je već odavno detalj svih pripadnica kraljevske porodice.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/