Ljubitelji filmske umetnosti koji se od danas nalaze u Kanu, ne sumnjamo da će uživati u narednim danima. Nama ostaje prilika da virtualno zavirimo u dešavanja najprestižnijeg filmskog festivala, držeći pažnju na svečanim haljinama i smelim kreacijama koje glumice i ostale zvanice filma biraju za ovu priliku! 

Zato, odmah moramo da spomenemo predivnu glumicu Marion Cotillard koja je još jednom pokazala da je ikona stila, modna muza kada je svoje stilske sposobnosti demonstrirala prilikom premijere filma Ismael's Ghosts

Francuska lepotica oba puta nije igrala na sigurno. Znamo da voli da eksperimentiše, rizikuje i to uvek u granicama normale i sa punim pravom se nalazi na listama najbolje obučenih, ne samo u Kanu, već i šire. 

Prilikom jutarnjeg predstavljanja filma medijima, uobičajnog photocalla koji prethodi premijeri - lepa glumica je izabrala dvodelni komad, koji izgleda kao mini-haljina ispod koje "viri" podsuknja. Ali, imajte na umu da je reč o kombinaciji Chanel + Marion Cotillard. Tu greške ne postoje! Kremastosiva osnova, svetlucav, kristalni vez koji je prekrio celu površinu u vidu cvetnih motiva i širi kroj modela koji krasi i midi rukave.. Sve je bilo na svom mestu. 

Šik biserno-perličastu kreaciju, Marion je upotunila providnim sandalama i crnom clutch torbicom. 

Oba izdanje Marion Cotillard na Kanskom festivalu možete pogledati na sledećoj strani. 

PageBreak

Veče je pripalo crnoj, daleko glamuroznijoj kreaciji...

Dugonoga 41-godišnja glumica je ostavila sve bez daha kada se pojavila u crnoj kreaciji, čiji kroj je podsetio na korsetne haljine. Jedinstven komad se sastojao od mini haljine, koja je "opasana" dugim korsetom i pritegnuta kaišem.

Sandale na platformu u boji pudera su izdužile njenu figuru. Pun pogodak se ogledao i u kontrastu masivne crne haljine i njenog porculanskog tena. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/