Ta fatalnost sinoć je i te kako došla do izražaja.

Plišanu haljinu smaragdno zelene boje koju je ponela Susan, potpsuje Alberta Ferretti i u pitanju je model rađen po meri, a upravo te mere zaslužne su za ovacije koje je izazvala glumičina pojava na crvenom tepihu Kanskog filmskog festivala.

Naime, iako je ovaj predivan model haljine koji svojim krojem slavi stari holivudski glamur, zaslužio svu pažnju, slavu mu je ukrala figura Susan Sarandon.

S obzirom na to da se glumica diči brojem godina koliko i sam festival -70, sasvim je jasno zbog čega je upravo ona bila senzacionalna vest sa crvenog tepiha, koja je od sinoć obišla čitav svet.

Uz ovakvu toaletu nema potrebe za bilo kakvom nadogradnjom, klasične crne salonke, par dijamantskih minđuša i tamne naočare za sunce - faktor dive je zagarantovan. Naročito ukoliko u priču ulazi barem ovakva figura, posebno zavidan dekolte i faktor zvezde koji ova diva poseduje, te nas ne čudi što je većina poznatih lica zastala da se pozdravi i fotografiše sa Susan na crvenom tepihu.

Kako je izgledala Susan pogledajte na sleećoj stranici: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/