Ne samo da je Pamela promenila svoj dobro poznati stajling seks bombe, koji je podrazumevao duboke deoklete, uske kožne panatlone i crop-top majice, te obavezno vrtoglave potpetice sa platformama, već je ovaj njen novi izgled nešto što joj čini se zapravo stvarno pristaje.

Na sinoćnjnoj humanitarnoj svečanosti Global Gift Gala, održanoj u Four Seasons hotelu u Parizu, glumica se pojavila kao jedna od počasnih zvanica, primivši nagradu za svoj filantropski rad kojim se bavi već više od decenije.

Lepa plavuša na crvenom tepihu zablistala je u all-white izdanju koje je istaklo njen besprekoran ten i mladalačku siluetu.

Končani komplet koji uključuje zvonastu suknju i jaknicu sa kragnom od istog materijala, te zanimljivim kićankama na rukavima, Pamela je upotpunila jednostavnim ali efektnim etaljima: srebrno-belim satenskim sandalama otvorenih prstiju, koje su bile ukrašene cirkonima, u tonu vrlo sličnim dijamantima na njenim minđušama.

Celokupan stajling isticao se i efektnim beauty delom, visokim repom i uvijenim šiškama u pin up stilu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/