Jennifer Lopez je čini se konačno našla partnera koji može da joj parira i stane na crtu u sferi stila. Jer, od kada je u vezi sa bivšim bejzbol igračem Alexom Rodriguezom, latino diva je skoro pa savršeno stilski usklađena sa sportistom. 

U šetnji Njujorkom, J.Lo je ruku pod ruku sa Alexom izgledala kao one million dolar baby, dok je njen dragi Alex skockan od glave do pete podsetio na brazilske biznismene koji hitaju ka svojoj milionskoj firmi na vrlo bitan sastanak!

Naravno, sve oči su bile uprte u muzičku i glumačku zvezdu koja je za šetnju sa svojim savršenim muškarcem obukla mint kombinaciju Rolanda Moureta koja se bazirala na midi, uzanoj haljini i mantilu iste nijanse. Nadogradnja je bila savršena - nude štikle i nude torba.  

Pogledajte na sledećoj strani savršen par...

PageBreakObožavamo kako J.Lo nosi pastelnu mint nijansu za proleće i kako ju je akcentovala diskretnom i neprimetnom nude bojom. Kao i njen osmeh koji dokazuje da trenutno proživljava vrlo srećne trenutke... 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/