U Kaliforniji leto je već uveliko startovalo.

Brojne poznate ličnosti još pre mesec dana prošetale su svoja bikini izdanja upravo u ovom, najužnijem delu države gde se i održava čuveni muzički festival - jedan od najvećih na svetu.

Alessandra je u Coachellu došla sa porodicom na odmor, i za to vreme posetila i istoimeni festival.

Mešavina eklektičnog stila u kombinaciji boho i hipi stajlinga najbolji je izbor koji možete da napravite ukoliko čitav dan (i noć) planirate da provedete đuskajući na otvorenom.

Iz prostog razloga jer ovaj stil podrazumeva materijale kao što su teksas, konac i nešto prirodne kože na nogama (evetualno na glavi i oko struka).

Upravo ovaj izbor bio je i onaj za koji se opredelila prelepa manekenka.

Bez mnogo preterivanja, udoban denim šorts, crop jaknica od istog materijala, lagan čipkani top i kaubojke u kombinaciji sa kaišem, te tek nešto od aksesoara, trendi čokera oko vrata i odličnog detalja: marame vezane oko zgloba ruke.

U istom stilu Alessandra je nastavila da uživa i narednih dana, ovaj put demonstrirajući nam preslatko izdanje kupaćeg kostima - opet u boho maniru.

Roze bikini sa printom cvetića ističe se duboko sečenim donjim delom i fantastičmim gornjim delom sa karnerom, koji može savršeno da se ukombinuje sa denim šortsom.

Kako je izgledala čitava kombinacija pogledajte na sledećoj stranici...

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/