Naravno, reći ćete: jedna je Cindy. 

Ipak, imajte na umu da je ova prelepa dama na kraju krajeva samo žena koja mnogo radi na sebi ne bi li održala telo u formi i fizički izgled na želejnom nivou.

Poznata manekenka ima 51 godinu i dvoje dece, te smo sigurni da se sa svim onim što donosi starost bori kao i većina žena.

Cindy je već nekolio puta istakla da se oduvek pridržava pravila koje većina nas mahom krši, a pride ima i vrlo zdrav stav, koji je već nekoliko puta iznela.

"Šta god da uradim, ne mogu da vratim to vreme i da izgledam kao da imam dvadeset ili trideset godina, ali zato mogu i želim da izgledam dobro za svojih pedeset. Mislim da svi treba da živimo i izgledamo u skladu sa svojim godinama. Vežbam, hranim se zdravo i negujem se, vodim računa o svom telu, koži. Užasava me taj pritisak da žene urade ono što je nemoguće - vrate svoju mladost. To je prosto nemoguće, ali stvara takav pritisak da treba biti samouveren i srećan, ne bi li mu se odupreo. Bitno je da vodite računa o sebi i da izgledate dobro, ali dobro za svoje godine, a ne da se takmičite sa ćerkom ili ćerkinom drugaricom." 

Crawfordova vežba tri puta nedeljno i to uvek ujutru, a po pitanju ishrane vodi računa da obroci budu manji, ali da ih ima više u toku dana - od pet koliko konzumira, četiri bi se mogla okarakterisati kao vegetarijanska jela, dok je jedan obrok sa mesom.

Da je rad na svom telu i izgledu dugotrajan proces pa i za supermodela, dokazala je Cindy pre nekoliko dana kada se sa suprugom pojavila na plaži u bikiniju pokazavši kako je još uvek u top formi! 

Kako izgleda Cindy pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/