Francuska glumica Juliette Binoche nikada ovako dobro nije izgledala. Bar mi ne pamtimo! Da, bila je elegantna, prefinjena ali retko kad senzacionalno glamurozna, toliko seksepilna da niko nije mogao da odvoji oči od nje kada se pojavila na crvenom tepihu njujorške premijere Ghost In The Shell.

53-godišnja zvezda filmova "Chocolate", "English Pacient" i "Three colors: Blue" je za ovu priliku izabrala dugačku crnu haljinu dubokog izreza, sa 3/4 rukavima i seksi prorezom s desne strane koji je otkrio njene noge. Sam kroj haljine dodatno je osvežen atraktivnom svetlucavom aplikacijom u predelu struka, sa obe strane haljine.

Dijamantske minđuše i narukvica finiširale su ovaj glam look lepe glumice koja je prošetala i opasno seksi kraći bob stilizovan na ravno. Šminka je takođe bila zavodljiva s fokusom na smooky eye i ruž u malo tamnijoj boji mesa.

Pogledajte na sledećoj strani glamurozno izdanje lepe glumice...

Inače, najnoviji film francuske glumice je adaptacija Manga stripa, u kojoj glavnu ulogu tumači Scarlett Johansson. Juliette je prvobitno odbila ulogu u pomenutom filmu s obzirom da je tematika predstavljala nešto poput drugačije od onog što je Binoche do sada snimala, ali ju je režiser Rupert Sanders ubedio da ipak pristane.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/