Odavno je nismo videli, ali Alexa se nije nimalo promenila. Ista je! I dalje kao devojčurak, ni dana starija, nežna i šarmantna poput Audrey Hepburn sa kojom smo je mi ali i ostali mediji najčešće upoređivali.

Ova britanska lepotica, ikona stila koja već neko vreme uživa u romantičnoj vezi sa švedskim lepotanom Alexanderom Skarsgardom, zvezdom HBO serije "Big Little Lies", je bila jedna od glavnih zvanica humanitarne gale koja je održana u National Portrait Gallery.

Naravno, sav fokus je bio na Kate Middleton koja je takođe uveličala galu pored Rosamund Pike, Arizone Muse i Donne Air. 

Pogledajte na sledećoj stranici najnovije izdanje Alexe...

PageBreak

Manekenka, tv prezenter pa i stilistkinja koja se okušala u dizajnerskim vodama se za ovu priliku opredelila za Loewe tufnastu haljinu spuštenih ramena, puf rukava i duge suknje. Na event Alexa je došla u pratnji dragog oca, inače penzionisanog grafičkog dizajnera. 

Poseban detalj pored spuštenih rukava na haljini su bile 3D aplikacije od istog materijala, takođe s motivom tufni koje su prekrile ne samo suknju, već i gornji deo. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/