U prethodnih šest meseci, američka glumica Eva Mendes rešila je da se malo sakrije od javnosti, te da medijsku galamu zameni mirnim životom. Ona je to vreme iskoristila za odmor, ali i marljiv rad, koji je konačno uradio plodom. 

Tako je u Majamiju organizovala veliko otvaranje svoje nove radnje, kada je predstavljena njena najnovija kolekcija odeće bremda New York & Company. 

43- godišnja lepotica je bila ponosna na svoj veliki uspeh, te se vidno zadovoljna osmehivala i pozirala fotoreporterima, čije fotografije su prenele delić atmosfere sa događaja.

Prelepa glumica je blistala u maksi haljini iz svoje najnovije linije, u kojoj se nalazi i veliki broj cipela, torbi i nakita. 

Na sledećoj strani pogledajte outfit Eve Mendes…

PageBreak

Mendesova je tako predstavila lepršavu tirkiznu haljinu na jedno rame, nadograđenu širokim pojasom sa prugicama, detaljom koji je napravio kontrast i dodao dozu zabave. 

I dok je divna nežno plava boja osvežila njen ten, Eva je svoju kosu stilizovala u velike talase koji izgledaju blago natapirano, dok se na licu nazirali crni ajlajner i karmin u nude boji.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/