Ćerka princeze Caroline od Monaca i unuka Grace Kelly, Charlotte Casiraghi već neko vreme intrigira javnost svojom pojavom za šta su odgovorni njen poseban stil, gracioznost i lepota. Iako ne voli da je nazivaju princezom, lepa brineta svakim svojim pojavljivanjem dokazuje da joj ta titula apsoulutno pristaje.

Na tradicionalnom Rose Ball događaju, čija tema je bila bečka secesija, lepa Charlotte je ponovo blistala odevena u zanosnu haljinu od svile i satena.

Reč je o vintidž Chanel kreaciji, haljini koju je nosila njena majka Caroline, a koja zbog perfektnog damskog kroja i kombinaciji najkvalitetnijih materijala, predstavlja bezvremeni komad.

Na sledećoj strani pogledajte outfit lepe princeze…

PageBreak

Charlotte je na ovoj gala večeri zasenila sve zvanice u maksi haljini dubokog dekoltea, izrađenoj od fine sile i satena koji se blago presijavao pod svetlima fotoaparata. 

Nešto dublji dekolte krasi mašna, koja evocira ženstvenost i eleganciju, dok se na donjem delu haljine smenjuju izvezeni cvetni motivi. 

Kosa je stilizovana u krupne lokne, što nas podseća na stil njene bake, dok su za njen beauty look bili zaduženi crni ajlajner i crveni karmin. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/